Tace Concrete Action Pulp Fiction logotype

Information om tillgänglighet

Transport

Från kollektivtrafik (buss) är det 15 minuters promenad till lägret på mestadels platt grusväg. Möjlighet att bli hämtad i bil därifrån finns om du behöver det, hör gärna av dig via e-post till takeconcreteaction@riseup.net i förväg.

Yta

Lägret kommer att ha tillgång till områden inomhus och utomhus, där det mesta kommer ske utomhus. Marken där är en något ojämn gräsyta.

In till huset finns det en fast, svagt lutande ramp.

Dörrkarmar i huset är 80 cm breda (undantaget är in till inomhustoaletterna, 70 cm, se info under ’hygien’ nedan). Ett av de två sovsalarna där man kan sova på golvet samt toaletterna har två trappsteg upp till sig.

4 sängplatser finns tillgängliga inomhus, 2 av dessa är överbäddar i loftsängar. De finns även plats på golv i 2 sovsalar inomhus (varav en av salarna har två trappsteg för att komma till).

Lägret är omgivet av skog, där det finns god möjlighet för att landa i lugn och tystnad. Terrängen där är dock inte röjd eller platt. 

Hygien

2 duschar, inomhus, nås genom en lång trappa.

Toaletter:

1 st. funktionsanpassad bajamaja utomhus, bilder på hur bajamajorna kommer se ut går att hitta här: https://www.toabolaget.se/galleri/

2 st. icke-anpassade bajamajor utomhus

2 st. små toalettbås inomhus. Det är två trappsteg för att komma in till dem, och dörröppningen är 70 cm bred. De är inte menskopps- eller tampongsäkra, utan har handfat enbart utanför toalettbåsen. De har dock soppåsar.

Vatten finns att dricka och tvätta händer i både utomhus och inomhus.

Mat

Det kommer bjudas på frukost, lunch, middag 15/6-18/6, samt frukost 19/6.

Maten kommer vara vegansk.

Allergener: De vanliga allergenerna som kommer finnas i maten är vete och som valfritt topping/sidorätt jordnötter. Där kommer inte vara andra nötter, soja eller animaliska produkter. Om du har allergier eller intoleranser kontakta oss så kan vi anpassa efter dem genom att mejla till tcagbg@riseup.net och döpa mejlet till ”food”.

Det finns en mataffär 30 minuters promenad bort.

Övrigt

Gemensamma aktiviteter utanför lägret har vi mycket begränsad förmåga att tillgänglighetsanpassa.

Det finns el och wifi i lägret.

Det kommer finnas ett Välmåendetält dit man kan vända sig för logistiskt, kroppsligt, mentalt och socialt stöd.

Om ni några frågor som rör tillgänglighet mejla oss gärna på takeconcreteaction@riseup.net

Vill du veta mer? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.